Naturalmente

Breathe Make-Up Therapy Blush Poskipuna #01 Pink Quartz

  • Koko: 9 g

Sävy: Pink Quartz, viileä pinkki, helmiäinen.


Kasvipohjainen aprikoosin siemenmurskaan ja appelsiinin eteeriseen öljyyn pohjautuva hellävarainen poskipuna. Ideaalinen kaikille ihotyypeille. Aikaansaa kaunista ja tervettä hehkua iholle.


Kaunis vaalea pinkki sopii erityisen hyvin viileiden sävyjen kanssa ja korostaa ihanasti sinisiä silmiä. Samettinen puuteri on helppo levittää poskipunasudilla.

31,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Korkeatasoinen kasvipohjainen meikkisarja
  • Laadukkaat ja pitkäkestoiset tuotteet
  • Hellävarainen koostumus, soveltuu myös herkälle iholle
  • Ei varise, leviä tai suttaannu
  • Ei sisällä petrokemiallisia ainesosia

 

Naturalmente Breathe Make-Up Therapy - luonnollista kauneutta!

 

Breathe meikit ovat täysin kasvipohjaisia, ne eivät sisällä alumiinia, ftalaatteja, parabeeneja tai muita haitallisia synteettisiä ainesosia. Breathe meikkien ainesosat tulevat suoraan luonnosta, kasvien ja kukkien öljyistä sekä uutteista.

Kokonaisvaltainen kannanotto hyvinvoinnin puolesta, muodostaa Breathe sarjasta ainutlaatuisen, hoitavan kokonaisuuden. Koe samettiset, joustavat voiteet ja puuterit, jotka kosteuttavat sekä luovat tasaisen, kauniin ihon. Lisää halutessasi huuli ja silmämeikki, korosta parhaita puoliasi antamalla luonnon värien inspiroida ja heijastaa kauneuttasi.

Breathe meikit pysyvät iholla pitkään ja varisematta, ne soveltuvat myös ammattikäyttöön. Sarjan sävyt ovat sekoitettavissa keskenään, saat siis eri sävyjä sekoittamalla luotua juuri oikean sävyn esimerkiksi meikkivoiteelle.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitä poskipuna poskiluulle korostamaan kasvojasi. Kevyt poskipuna korostaa silmiä kauniisti!

Poskipuna kannattaa levittää pehmeällä ja joustavalla siveltimellä. Tällöin väriä on helppo kerrostaa ja häivyttää.

Talc, prunus armeniaca seed powder (prunus armeniaca (apricot) seed powder)*, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, olea europaea fruit oil (olea europaea (olive) fruit oil)*, helianthus annuus seed oil (helianthus annuus (sunflower) seed oil)*, parfum (fragrance), citrus aurantium dulcis peel oil (citrus aurantium dulcis (orange) peel oil)*, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, linalool, limonene.

May contain +/- ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77742 (manganese violet)

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita