Naturalmente

Breathe Make-Up Therapy Compact Powder Puuteri #01 Cream

  • Koko: 9 g

Sävy: Cream, vaalea.


Valloittava, kevyt kasvipohjainen puuteri keskivahvalla peittävyydellä, puuteri pohjautuu orgaaniseen riisijauheeseen. Ideaalinen kaikille ihotyypeille. Aikaansaa upean valovoimaisen ja yhtenäisen, tasaisen ihon.


Sopii käytettäväksi yksinään tai meikkipohjan viimeistelyyn. Suositellaan levitettäväksi suurella puuterisudilla.

30,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Korkeatasoinen kasvipohjainen meikkisarja
  • Laadukkaat ja pitkäkestoiset tuotteet
  • Hellävarainen koostumus, soveltuu myös herkälle iholle
  • Ei varise, leviä tai suttaannu
  • Ei sisällä petrokemiallisia ainesosia

 

Naturalmente Breathe Make-Up Therapy - luonnollista kauneutta!

 

Breathe meikit ovat täysin kasvipohjaisia, ne eivät sisällä alumiinia, ftalaatteja, parabeeneja tai muita haitallisia synteettisiä ainesosia. Breathe meikkien ainesosat tulevat suoraan luonnosta, kasvien ja kukkien öljyistä sekä uutteista.

Kokonaisvaltainen kannanotto hyvinvoinnin puolesta, muodostaa Breathe sarjasta ainutlaatuisen, hoitavan kokonaisuuden. Koe samettiset, joustavat voiteet ja puuterit, jotka kosteuttavat sekä luovat tasaisen, kauniin ihon. Lisää halutessasi huuli ja silmämeikki, korosta parhaita puoliasi antamalla luonnon värien inspiroida ja heijastaa kauneuttasi.

Breathe meikit pysyvät iholla pitkään ja varisematta, ne soveltuvat myös ammattikäyttöön. Sarjan sävyt ovat sekoitettavissa keskenään, saat siis eri sävyjä sekoittamalla luotua juuri oikean sävyn esimerkiksi meikkivoiteelle.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Viimeistele ja kiinnitä meikki kevyellä kerroksella puuteria. Soveltuu käytettäväksi myös päivän mittaan peittämään ylimääräistä kiiltoa.

Suositellaan levitettäväksi suurella puuterisudilla.

Talc, zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, zinc stearate, oryza sativa powder (oryza sativa (rice) powder)*, squalane, simmondsia chinensis seed oil (simmondsia chinensis (jojoba) seed oil)*, prunus armeniaca kernel oil (prunus armeniaca (apricot) kernel oil)*, parfum (fragrance), aurantium dulcis peel oil (citrus aurantium dulcis (orange) peel oil)*, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, linalool, limonene.

May contain +/- ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides)

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita