Naturalmente

Breathe Eye Liner Nestemäinen Silmänrajausväri Black Opal

  • Koko: 3 mL

Sävy: Black Opal, intensiivinen musta.


Kasvipohjainen, erittäin pitkäkestoinen eyeliner. Erityinen hellävarainen koostumus soveltuu myös herkille silmille, ei kirvele! Sisältää antibakteerista salviaa. Ravista ennen käyttöä, jotta eyelinerin väripuuteri ja öljy sekoittuvat keskenään.


Laadukas joustava suti on helppo käyttää, sudin terävällä kärjellä luot tarkan rajauksen hetkessä! Ei suttaannu tai leviä. Helppo poistaa silmämeikinpoistoaineella.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
25,00 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Korkeatasoinen kasvipohjainen meikkisarja
  • Laadukkaat ja pitkäkestoiset tuotteet
  • Hellävarainen koostumus, soveltuu myös herkälle iholle
  • Ei varise, leviä tai suttaannu
  • Ei sisällä petrokemiallisia ainesosia

 

Naturalmente Breathe Make-Up Therapy - luonnollista kauneutta!

 

Breathe meikit ovat täysin kasvipohjaisia, ne eivät sisällä alumiinia, ftalaatteja, parabeeneja tai muita haitallisia synteettisiä ainesosia. Breathe meikkien ainesosat tulevat suoraan luonnosta, kasvien ja kukkien öljyistä sekä uutteista.

Kokonaisvaltainen kannanotto hyvinvoinnin puolesta, muodostaa Breathe sarjasta ainutlaatuisen, hoitavan kokonaisuuden. Koe samettiset, joustavat voiteet ja puuterit, jotka kosteuttavat sekä luovat tasaisen, kauniin ihon. Lisää halutessasi huuli ja silmämeikki, korosta parhaita puoliasi antamalla luonnon värien inspiroida ja heijastaa kauneuttasi.

Breathe meikit pysyvät iholla pitkään ja varisematta, ne soveltuvat myös ammattikäyttöön. Sarjan sävyt ovat sekoitettavissa keskenään, saat siis eri sävyjä sekoittamalla luotua juuri oikean sävyn esimerkiksi meikkivoiteelle.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Ravista ennen käyttöä, jotta eyelinerin väripuuteri ja öljy sekoittuvat keskenään.

Nestemäinen silmänrajausväri. Vedä väriä siveltimellä lähelle ripsien tyveä.

Laadukas joustava sivellin helpottaa käyttöä!

Aqua (water), ci 77499 (iron oxides), acacia senegal gum, salvia sclarea flower/leaf/stem water (salvia sclarea (clary) flower/leaf/stem water)*, glycerin*, cellulose, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, microcrystalline cellulose, cellulose gum, silica, potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, sunflower oil decyl esters, myristoylpullulan, squalane, zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, benzyl alcohol, dehydroacetic acid.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita