• -50%

Naturalmente Breathe Lip Pencil Huulikynä Sävy 2 Rose Quarz

SKU
NA-PEN0004
Varastossa
Tarjoushinta 8,00 € Normaali hinta 20,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Sävy: Rose Quarz, vaaleanpunainen nude kevyellä helmiäisefektillä.

Kasvipohjainen, kasvivahaan pohjautuva, pehmeä huulikynä. Soveltuu kaikille ihotyypeille, hellävarainen koostumus ei sisällä ihoa ärsyttäviä synteettisiä ainesosia.

Upean pehmeällä huulikynällä saat kauniin mattapintaisen sävyn huulille. Maalaa huulet kokonaan pehmeällä kynällä ja viimeistele halutessasi sipauksella kirkasta huulikiiltoa. Ihanteellinen myös huultenrajauksiin.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Korkeatasoinen kasvipohjainen meikkisarja
  • Laadukkaat ja pitkäkestoiset tuotteet
  • Hellävarainen koostumus, soveltuu myös herkälle iholle
  • Ei varise, leviä tai suttaannu
  • Ei sisällä petrokemiallisia ainesosia

 

Naturalmente Breathe Make-Up Therapy - luonnollista kauneutta!

 

Breathe meikit ovat täysin kasvipohjaisia, ne eivät sisällä alumiinia, ftalaatteja, parabeeneja tai muita haitallisia synteettisiä ainesosia. Breathe meikkien ainesosat tulevat suoraan luonnosta, kasvien ja kukkien öljyistä sekä uutteista.

Kokonaisvaltainen kannanotto hyvinvoinnin puolesta, muodostaa Breathe sarjasta ainutlaatuisen, hoitavan kokonaisuuden. Koe samettiset, joustavat voiteet ja puuterit, jotka kosteuttavat sekä luovat tasaisen, kauniin ihon. Lisää halutessasi huuli ja silmämeikki, korosta parhaita puoliasi antamalla luonnon värien inspiroida ja heijastaa kauneuttasi.

Breathe meikit pysyvät iholla pitkään ja varisematta, ne soveltuvat myös ammattikäyttöön. Sarjan sävyt ovat sekoitettavissa keskenään, saat siis eri sävyjä sekoittamalla luotua juuri oikean sävyn esimerkiksi meikkivoiteelle.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Breathe Lip Pencil Huulikynä Sävy 2 Rose Quarz
Käyttöohje

Maalaa huulet kokonaan pehmeällä kynällä ja viimeistele halutessasi sipauksella kirkasta huulikiiltoa.

Naturalmente huulikynällä saat myös piirrettyä täydellisen rajauksen helposti ja nopeasti. Piirrä rajaus huulen reunaan mukaillen huulten muotoja.

Huultenrajaus pitää punan paikoillaan ja auttaa pidentämään huulimeikin kestoa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Breathe Lip Pencil Huulikynä Sävy 2 Rose Quarz
Your Rating