Naturalmente

Breathe Mango Light Peeling Gel kasvokuorinta

  • Koko: 100 mL

Hellävarainen kasvipohjainen glykoli- ja hedelmähappo kuorinta kasvoille. Raikas ja hellävarainen koostumus stimuloi solujen uusiutumista ja vilkastaa pintaverenkiertoa.


Auttaa ihosolukkoa uudistumaan ja aikaansaa valovoimaisen, tasaisen ja terveen ihon. Glykoli- ja hedelmähappojen yhdistelmä parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta, sekä taistelee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
19,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta
  • Taistelee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Luonnollinen hedelmähappoyhdiste
  • Aloe-, Malva- ja Rohtosalkoruusu-uutteet


Luonnollinen hedelmähappoyhdiste: Stimuloi solujen uudistumista

Aloe-, Malva- ja Rohtosalkoruusu-uutteet: Raikastaa, pehmittää ja vilkastuttaa pintaverenkirtoa

 

Viikoittaiset tehohoidot:

Tehokkaat kerran viikossa käytettävät hoidot parantamaan päivittäisten hoitotuotteiden vaikutusta. Kaikille ihotyypeille soveltuvat tehopakkaukset.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Kostuta vanulappu kuorinta-aineella ja pyyhi varovasti kasvojen alue, huuhtele välittömästi.

Käytä kerran viikossa.

Aqua [Water] (eau), Glycolic acid, Alcohol denat., Ammonium hydroxide, Citrus limon (Lemon) fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Passiflora edulis fruit extract, Aloe barbadensis leaf extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Mentha piperita (Peppermint) leaf extract, Althaea officinalis root extract (*), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan gum, Lactic Acid.

* From organic farming

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita