Naturalmente

Breathe Brightening Treatment Antioxidant and Illuminating Cream kasvovoide

  • Koko: 50 mL

Erittäin hellävarainen ja pehmeä kasvipohjainen kasvovoide kaikille ihotyypeille. Voimakkaasti antioksidanttinen koostumus takaa tehokkaan tasoittavan ja kirkastavan vaikutuksen ihon pintakerrokseen.


Vähentää iholla olevia epätasaisuuksia ja estää uusien muodostumista. Aikaansaa näkyvästi tasaisemman, valovoimaisemman ja yhtenäisemmän ihon.

35,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Voimakkaasti antioksidanttinen koostumus
  • Vähentää iholla olevia epätasaisuuksia ja estää uusien muodostumista
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Sitruuna- ja Appelsiiniuute
  • Alpha Arbutin
  • Aeroxide 25
  • Phitaluronate ja Natriumin HyaluroniyhdisteSitruuna- ja Appelsiiniuute: Stimuloi ihon pintakerroksen uusiutumista

Alpha Arbutin: Tasoittaa ja yhtenäistää tehokkaasti ihon sävyä

Aeroxide P25: Luonnollinen auringolta suojaava mineraali, suojaa ihoa UVA ja UVB säteilyltä

Natriumin Hyaluroniyhdiste ja Phytaluronaatti: Voimakkaasti kosteuttava vaikutus, ehkäisee ihon kuivumista, tasoittaa ja yhtenäistää ihon pintaa

 

Brightening Advanced Treatment, kirkastava hoito:

Kirkastava ja vitamiinipitoinen kasvohoito, tasoittamaan ja yhtenäistämään ihon sävyä. Kolmen vaiheen kautta melanogeneesiin vaikuttava hoito, melanogeneesi säätelee ihon pigmenttiä. Häiriöt melanogeneesin prosessiin aiheuttavat tummentumia ja epätasaisuutta ihon pigmentissä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitetään puhdistetulle iholle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueelle. Hierotaan kevyesti, kunnes kokonaan imeytynyt.

Aqua [Water], Ethylhexyl stearate, Caprylic/capric triglyceride, Decyl oleate, Glyceryl stearate, Sodium stearoyl lactylate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Dicaprylyl ether, Hydrogenated vegetable oil, *Olea europaea (Olive) fruit oil, Arbutin, Halidrys siliquosa extract, *Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, *Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit extract, *Citrus medica limonum (Lemon) peel extract, *Echinacea angustifolia extract, *Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, *Helichrysum italicum extract, *Oryza sativa (Rice) bran oil, *Sesamum indicum (Sesame) seed oil, Tocopherol, Xanthan gum, Lecithin, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Titanium dioxide, **Parfum [Fragrance], Limonene, Lactic acid, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Potassium sorbate, Ascorbyl palmitate, Citric acid, Linalool, Citronellal.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita