Naturalmente Breathe Clay & Aloe Juice Mask puhdistava kasvonaamio 200 mL

SKU
BH0009
Varastossa
50,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Puhdistava kasvipohjainen kasvonaamio, vihreällä savella ja aloe mehulla vahvistettu koostumus. Puhdistaa, stimuloi mikroverenkiertoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Aikaansaa miellyttävän pehmeän, kauniin ja puhtaan ihon.

Vihreä savi välittää puhdistavia ainesosia ihon alempiin kerroksiin osmoosin avulla: epäpuhtaudet ja toksiinit siirtyvät saveen ja saven mineraalit pääsevät elvyttämään ja korjaamaan ihon kerroksia.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Puhdistaa ja stimuloi mikroverenkiertoa
  • Parantaa ihon kimmoisuutta
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Vihreä savi
  • Aloe
  • Natriumin Hyaluroniyhdiste
  • Timjami-, Voikukka- ja Maitohorsmauutteet
  • Iiris- ja RuiskaunokkiuutteetVihreä savi: Puhdistaa tehokkaasti, virkistää

Aloe: Rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa

Natriumin Hyaluroniyhdiste: Parantaa ihon elastisuutta, antioksidanttinen vaikutus

Timjami-, Voikukka- ja Maitohorsmauutteet: Detox- vaikutus

Iiris- ja Ruiskaunokkiuutteet: Parantaa ihon kimmoisuutta

 

Viikoittaiset tehohoidot:

Tehokkaat kerran viikossa käytettävät hoidot parantamaan päivittäisten hoitotuotteiden vaikutusta. Kaikille ihotyypeille soveltuvat tehopakkaukset.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Breathe Clay & Aloe Juice Mask puhdistava kasvonaamio
Käyttöohje

Levitä tasaisesti puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Käytä kerran viikossa.

INCI Aqua [Water], *Aloe barbadensis leaf juice, Calcium phosphate, Solum fullonum [Fuller’s earth], Propanediol, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Sodium lauroyl glutamate, Stearic acid, Decyl glucoside, Hydroxyethyl ethylcellulose, Lauryl glucoside, *Centaurea cyanus flower extract, *Silybum marianum extract, *Taraxacum officinale (Dandelion) rhizome/root extract, *Thymus vulgaris extract, Iris florentina root extract, Sodium hyaluronate, Glycerin, Glyceryl caprylate, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, **Parfum [Fragrance], Linalool, Citronellol, Limonene, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Potassium sorbate, Sodium benzoate.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Breathe Clay & Aloe Juice Mask puhdistava kasvonaamio 200 mL
Your Rating