Naturalmente

Breathe Gentle Eye Make-Up Remover silmämeikinpoistoaine

  • Koko: 200 mL

Erityisesti herkälle silmänympärykselle suunniteltu kasvipohjainen meikinpoistoaine. Miellyttävä ja rauhoittava koostumus ihanalla laventelin tuoksulla.


Poistaa meikin tehokkaasti ilman hankausta, hellävarainen iholle. Suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä ja hidastaa ryppyjen ja juonteiden ilmestymistä.

Normaali hinta: 29,00 €

Tarjoushinta 18,85 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Puhdistaa silmämeikin tehokkaasti ja hellävaraisesti
  • Pinta-aktiiviset aineet ovat kasvipohjaisia
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Arganöljy
  • Rohtosalkoruusu-uute


Arganöljy: Rauhoittaa, kosteuttaa, antioksidanttinen vaikutus

Rohtosalkoruusu-uute: Kosteuttaa, raikastaa ja rauhoittaa

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Lisää tuotetta vanulapulle ja pidä lappua hetki puhdistettavalla alueella, jonka jälkeen pyyhi meikki hellävaraisesti pois.

Aqua [Water], Cetyl alcohol, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, *Argania spinosa kernel oil, Sodium stearoyl lactylate, *Aloe barbadensis leaf extrac, *Althaea officinalis root extract, *Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, *Sesamum indicum (Sesame) seed oil, *Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf/stem extract, *Pogostemon cablin (Patchouli) oil, *Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower oil, *Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Xanthan gum, Lauryl glucoside, Propanediol, Sorbitol, Glycerin, Sodium myristoyl glutamate, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Linalool, Lactic acid, Limonene, Citric acid.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita