Naturalmente Honey Restructuring Fluid jälleenrakentava seerumi 50 mL

SKU
NA001214
Varastossa
17,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Jälleenrakentava hunajaa sisältävä seerumi hennoille hiuksille. Voimakkaasti ravitseva koostumus sisältää runsaasti hunajaa ja kasvipohjaisia ainesosia, jotka vahvistavat hiusrakennetta sekä korjaavat ja ehkäisevät kaksihaaraisia.

Antaa hentoa rakennetta ja tuuheutta, ihanteellinen lyhyille hiuksille. Soveltuu erinomaisesti Naturalmenten Glaze muotoilugeelin ja muotovaahdon kanssa sekoitettavaksi.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

 • Voimakkaasti jälleenrakentava ja ravitseva koostumus
 • Ei latista hiuksia
 • Antaa rakennetta ja tuuheutta hiuksille
 • Korjaa ja ehkäisee kaksihaaraisia
 • Poistaa sähköisyyden
 • Auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden

Vaikuttavat ainesosat:

 • Hunaja
 • Greippi

 

Hunaja: Luonnollinen hunaja kosteuttaa, suojaa ja ravitsee

Greippi: Virkistää ja tiivistää hiusrakennetta

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

 • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
 • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
 • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
 • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Honey Restructuring Fluid jälleenrakentava seerumi
Käyttöohje

Levitä kosteille hiuksille hoitamaan ja parantamaan hallittavuutta. Käytä kuiville hiuksille viimeistelemään ja antamaan kaunista kiiltoa.

Glaze muotoilugeelin kanssa: Sekoita pieni määrä Glaze geeliä ja Honey Fluid seerumia kämmenelle. Levitä hiuksille kuivauksen yhteydessä, muotoile. Kosteuttaa ja antaa upeaa luonnollista tukea hiuksille.

Fennel & Geranium muotovaahdon kanssa: Lisää muutama pisara Honey Fluid seerumia muotovaahdon sekaan kämmenelle. Levitä pyyhekuiville hiuksille ja muotoile. Honey Fluid seerumi korostaa muotovaahdon hoitavia ominaisuuksia ja antaa kaunista luonnollista kiiltoa hiuksille.

INCI

Polyquarternium-7, Glycerin, Miele (honey) extract, Citrus grandis (Grapefruit) seed extract, Benzyl alcohol, Sodium benzoate.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Honey Restructuring Fluid jälleenrakentava seerumi 50 mL
Your Rating