Naturalmente

Breathe Moisturizing Cleanser Emulsion puhdistusemulsio

  • Koko: 200 mL

Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu kosteuttava kasvipohjainen puhdistusemulsio. Pehmeä ja hellävarainen puhdistusmaito kosteutta kaipaavalle iholle, soveltuu sekä normaalille että kuivalle iholle.


Poistaa ulkoiset epäpuhtaudet ja meikin jäämät iholta, aikaansaa miellyttävän puhtaan ja hyvinvoivan ihon. Pinta-aktiiviset aineet ovat kasvipohjaisia ja kunnioittavat ihon omaa pH tasapainoa.

28,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Parantaa kosteustasapainoa ja joustavuutta iholla
  • Hellävarainen ja kosteuttava koostumus
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Oliivi
  • Arganöljy
  • Phytosqualano
  • Rohtomesikkä-, Voikukka-, Rohtosarviapila-, Punahattu- ja Korteuutteet


Oliivi: Rauhoittaa ja lievittää ihoärsytystä

Arganöljy: Rauhoittaa, kosteuttaa, antioksidanttinen vaikutus

Phytosqualano: Kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta

Rohtomesikkä-, Voikukka-, Rohtosarviapila-, Punahattu- ja Korteuutteet: Eheyttää, ravitsee ja mineralisoi

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Puhdista kasvot puhdistusemulsiolla kostutetulla vanulapulla tai sienellä ja huuhtele joko haalealla vedellä tai pyyhi varovasti pois vanulapulla tai kostealla puhdistussienellä.

Aqua [Water], Glycerin, Propanediol, Cetearyl olivate, Coco-caprylate, Decyl oleate, Dicaprylyl etherSqualane, Glyceryl stearate citrate, Sorbitan olivate, *Olea europaea (Olive) fruit oil, *Argania spinosa kernel oil, *Echinacea angustifolia extract, *Equisetum arvense leaf extract, *Melilotus officinalis extract, *Taraxacum officinale (Dandelion) rhizome/root extract, *Trigonella foenum graecum seed extract, *Citrus medica limonum (Lemon) peel oil, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Xanthan gum, Lauryl glucoside, Hydrogenated vegetable oil, Glyceryl caprylate, Cetearyl alcohol, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Limonene, Lactic acid, **Parfum [Fragrance], Citral, Citric acid.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita