Naturalmente

Breathe Purifying Cleanser Gel puhdistusgeeli

 • Koko: 200 mL

Erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle kehitetty tehokas kasvipohjainen puhdistusgeeli. Raikastava ja hellävarainen koostumus tasapainottaa sebumin tuotantoa iholla.


Vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien määrää. Aikaansaa raikkaan, puhtaan ja pehmeän ihon. Antioksidanttinen vaikutus.

Normaali hinta: 28,00 €

Tarjoushinta 18,20 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

 • Puhdistaa tehokkaasti ilman agressiivisia kemikaaleja (SLS)
 • Auttaa vähentämään ihon pieniä epätäydellisyyksiä
 • Tasapainottaa ihon talin tuotantoa
 • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
 • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

 • Lactil Natural kasviuuteyhdiste
 • Takiainen ja koivu
 • Artisokka, Hamamelis ja Sitruuna


Lactil Natural kasviuuteyhdiste: Stimuloi ihon luonnollista kosteuden tuotantoa

Takiainen ja koivu: Vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien määrää iholla

Artisokka, Hamamelis ja Sitruuna: Täynnä antioksidanttisia vitamiineja, raikastaa

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

 • kristiina

  Ei kuivata, jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi

Levitetään kasvojen aluelle ja vaahdotetaan kevyin pyörivin liikkein. Huuhdellaan. Käytetään aamuin ja illoin.

Aqua [Water], Sodium cocoyl sarcosinate, Hydroxyethyl ethylcellulose, *Alcohol denat., *Arctium lappa root extract, *Betula alba bark/leaf extract, *Citrus medica limonum (Lemon) peel extract, *Cynara scolymus (Artichoke) leaf extract, *Hamamelis virginiana (Witch hazel) bark/leaf/twig extract, *Foeniculum vulgare (Fennel) oil, *Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, Sodium lactateSodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic acid, Niacinamide, Urea, Glycerin, Decyl glucoside, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium olivamphoacetate, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Limonene.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita