Naturalmente

Breathe Scentous Organic Cream deodorantti

 • Koko: 50 mL

Raikkaan tuoksuinen kasvipohjainen deodoranttivoide. Eteerisiin öljyihin pohjautuva deodorantti jättää raikkaan tuoksun kainaloihin ja estää ikävää hien hajua. Ei tuki ihohuokosia, antaa ihon hengittää luonnollisesti.


Suojaava ja kosteuttava koostumus pitää ihon pehmeänä ja raikkaan tuoksuisena. Luonnollisempi ja hellävaraisempi valinta.

13,95 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

 • Kasvipohjainen koostumus
 • Teho perustuu luonnollisiin eteerisiin öljyihin
 • Estää ikävää hien hajua
 • Ei tuki ihohuokosia, antaa ihon hengittää
 • Suojaa ja kosteuttaa
 • Luonnollisempi valinta
 • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia
 • Ei sisällä alumiinia tai muita ihohuokoisia tukkivia ainesosia

Eteeriset öljyt:

 • Minttu
 • Salvia
 • Rosmariini


Minttu: Raikastaa, virkistää ja elvyttää ihoa.

Salvia: Puhdistaa, raikastaa ja tasapainottaa hikoilua, tulehduksia ehkäisevä vaikutus.

Rosmariini: Tasapainottaa ja raikastaa.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Annostele pieni määrä sormenpäille ja levitä kainaloihin, hiero kevyesti kunnes voide on imeytynyt. Toista levitys tarvittaessa.

Aqua (water), Glycerin, Capric Caprilyc triglyceride, Ethylexyl palmitate, Sodium bicarbonate, Cetearyl alcohol, Myristil myristate, Zinc oxide, Cetearyl Glucoside, Sorbitan olivate, Sodium Cetearyl sulfate, Propanediol, Phenethyl alcohol, Xanthan gum, Menthol, Tetrasodium glutamate diacetate, Undecyl alcohol, Rosmarinus officinalis (Rosemary)l leaf extract(*) , Salvia officinalis (Sage) leaf extract (*).

* From organic farming

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita