Naturalmente

Softening Hair & Body Shampoo

  • Koko: 250 mL

Hellävarainen kasvipohjainen shampoo vartalolle ja hiuksille. Tasapainottaa ihoa ja hiuksia auringon vaikutuksilta. Kosteuttaa ja palauttaa elinvoimaa iholle ja hiuksille.


Soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille. Ihanat kasviuutteet ja öljyt rauhoittavat, virkistävät ja kosteuttavat tehokkaasti.

13,50 €

SORRY NO PETROL!

Naturalmente Sun Protection - uuden sukupolven kasvipohjaiset aurinkosuojatuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Rauhoittaa ja kosteuttaa välittömästi
  • Sopii käytettäväksi vartalolle ja hiuksille
  • Sisältää vain kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kamomilla
  • Minttu
  • Eukalyptus
  • Aloe Vera


Kamomilla: Rauhoittaa, parantaa ihon kuntoa, vähentää ihoärsytystä ja kosteuttaa

Minttu: Puhdistaa hellävaraisesti ja raikastaa

Eukalyptus: Virkistää ja elvyttää hiuksia ja ihoa

Aloe Vera: Rauhoittava, pehmittävä, kosteuttava ja punoitusta vähentävä vaikutus

 

Naturalmenten kasvipohjaiset aurinkotuotteet kesän parhaimpiin hetkiin, suojaamaan ja hoitamaan kasvoja, vartaloa ja hiuksia.

 

Erityiset kasvi- ja kukkauutteet, sekä öljyt hoitavat ja suojaavat ihoa ja hiuksia auringon haitallisilta vaikutuksilta. Kamomilla, aloe ja oliiviöljy ravitsevat tehokkaasti palauttaen ihon luonnollisen tasapainon, sekä vahvistavat sen luontaista suojaa.

Pehmeä ja täyteläinen koostumus palauttaa iholle silkkisen pehmeyden ja hehkun. Ihanat yksilölliset tuoksut erottavat aurinkotuotteet toisistaan.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtelee lämpimällä vedellä.

Aqua [Water], Sodium coceth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Eucalyptus globulus leaf oil, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Achillea millefolium extract, Aloe barbadensis extract, Chamomilla recutita extract, Panicum miliaceum extract, Glyceryl oleate, Lauryl glucoside, Decyl glucoside, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Sodium olivamphoacetate, Glycerin, Lactic acid, Limonene, Linalool.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita