Naturalmente

Softening Hair Mask hoitonaamio

  • Koko: 250 mL

Intensiivisesti kosteuttava kasvipohjainen hoitoaine. Sisältää Aloe Veraa, joka palauttaa hiuksille niiden luonnollisen kosteustasapainon. Ideaalinen lievittämään auringon vaikutuksia hiuksilla.


Pehmeä ja täyteläinen naamio syväkosteuttaa ja aikaansaa silkkistä kiiltoa hiuksille. Soveltuu kaikille hiustyypeille.

16,95 €

SORRY NO PETROL!

Naturalmente Sun Protection - uuden sukupolven kasvipohjaiset aurinkosuojatuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Palauttaa hiuksille niiden luonnollisen kosteustasapainon
  • Syväkosteuttava koostumus
  • Sisältää vain kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kamomilla
  • Minttu
  • Eukalyptus
  • Aloe Vera


Kamomilla: Rauhoittaa, parantaa ihon kuntoa, vähentää ihoärsytystä ja kosteuttaa

Minttu: Puhdistaa hellävaraisesti ja raikastaa

Eukalyptus: Virkistää ja elvyttää hiuksia ja ihoa

Aloe Vera: Rauhoittava, pehmittävä, kosteuttava ja punoitusta vähentävä vaikutus

 

Naturalmenten kasvipohjaiset aurinkotuotteet kesän parhaimpiin hetkiin, suojaamaan ja hoitamaan kasvoja, vartaloa ja hiuksia.

 

Erityiset kasvi- ja kukkauutteet, sekä öljyt hoitavat ja suojaavat ihoa ja hiuksia auringon haitallisilta vaikutuksilta. Kamomilla, aloe ja oliiviöljy ravitsevat tehokkaasti palauttaen ihon luonnollisen tasapainon, sekä vahvistavat sen luontaista suojaa.

Pehmeä ja täyteläinen koostumus palauttaa iholle silkkisen pehmeyden ja hehkun. Ihanat yksilölliset tuoksut erottavat aurinkotuotteet toisistaan.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitä pestyille, pyyhekuiville hiuksille ja hiero. Kampaa läpi, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.

Acqua (water). Cetyl alcohol, Benamidopropyl Dimetylamine, Dicapryl ether, Myristyl alcohol, Eucalipus globulus leaf oil, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Mentha piperita (Peppermint) oil,  Achillea millefolium extract*, Aloe barbadenis extract*, Chamomilla recutita extract*, Panicum miliaceum extract*, Phenoxyethanol, Lactic acid, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Glycerin, Limonene, Linalool.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita