Naturalmente

Breathe Softening Hand Cream käsivoide

 • Koko: 40 mL

Pehmeä, ravitseva käsivoide anti-age vaikutuksella. Nopeasti imeytyvä kasvipohjainen käsivoide muodostaa silkkisen suojakalvon iholle, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa pitkään. Aktiiviset kasviainesosat tasapainottavat ihon toimintaa ja stimuloivat luonnollista kollageenin tuotantoa.


Upean pehmeä voide suojaa ihoa tehokkaasti ulkoiselta rasitukselta. Aikaansaa pehmeät, silkkiset ja suojatut kädet.

15,50 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

 • Kasvipohjainen koostumus
 • Nopeasti imeytyvä kasvipohjainen koostumus
 • Ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti
 • Suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta
 • Stimuloi luonnollista kollageenin tuotantoa, anti-age vaikutus
 • Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
 • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

 • Hunaja
 • Sianpuolukka
 • Kehäkukka
 • Artisokka


Hunaja: Luonnollinen hunaja kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa.

Sianpuolukka: Sisältää runsaasti vitamiineja. Virkistää ja ravitsee, sekä edistää ihon hyvinvointia. Yhtenäistää ihon pintakerrosta.

Kehäkukka: Ihoa rauhoittava vaikutus, edistää ihon pintakerroksen uudistumista ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Aikaansaa homogeenisen, kosteutetun ihon ilman ärtymyksen merkkejä.

Artisokka: Täynnä antioksidanttisia vitamiineja ja beetakaroteenia. Ravitsee ja edistää ihon hyvinvointia.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente Breathe Body tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitä voidetta käsille aina tarvittaessa. Hiero kunnes imeytynyt.

Aqua [Water], Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetearyl glucoside, Dicaprylyl ether, Ethylhexyl palmitate, Squalane, *Mel/Honey, Sorbitol, *Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond)oil, *Avena sativa (Oat) bran extract, *Calendula officinalis flower extract, *Citrus medica limonum (Lemon) peel extract, *Caulerpa lentillifera extract, Cynara scolymus (Artichoke) leaf extract, *Althaea officinalis root extract, Hydrolyzed rice protein, Xanthangum, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, **Parfum [Fragrance], Benzyl alcohol, Sodium dehydroacetate, Lactic acid, Citric acid. * From organic farming ** Natural fragrance

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita