Naturalmente

Breathe Softening Lotion kasvovesi

  • Koko: 200 mL

Kosteuttava kasvipohjainen kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle, tasapainottaa kosteustasapainoa. Raikastaa ja kosteuttaa sekä ravitsee ihoa syvältä, aikaansaa pehmeän ja tasaisen joustavan ihon.


Tehokas anti-age vaikutus. Soveltuu käytettäväksi keskellä päivää raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa.

19,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Raikastaa, kosteuttaa ja ravitsee
  • Anti-age vaikutus
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Arganöljy
  • Lactil Natural kasviuuteyhdiste
  • Rohtomesikkä-, Voikukka-, Rohtosarviapila-, Punahattu- ja Korteuutteet


Arganöljy: Rauhoittaa, kosteuttaa, antioksidanttinen vaikutus

Lactil Natural kasviuuteyhdiste: Stimuloi ihon luonnollista kosteuden tuotantoa

Rohtomesikkä-, Voikukka-, Rohtosarviapila-, Punahattu- ja Korteuutteet: Eheyttää, ravitsee ja mineralisoi

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi iho aina puhdistuksen jälkeen, aamuin illoin.

Aqua [Water], *Alcohol denat., Propanediol, *Echinacea angustifolia extract, *Equisetum arvense leaf extract, *Melilotus officinalis extract, *Taraxacum officinale (Dandelion) rhizome/root extract, *Trigonella foenum graecum seed extract, Citrus medica vulgaris peel oil, *Argania spinosa kernel oil, Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Glycerin, Polyglyceryl-5 oleate, Sodium cocoyl glutamate, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Benzyl alcohol, Limonene, Lactic acid Parfum [Fragrance], Glyceryl caprylate, Linalool, Citral.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita