Naturalmente Styling Beeswax mattavaha 50 mL

SKU
NA11209
Varastossa
14,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Kasvipohjainen mattavaha muotoiluun ja hyvin määriteltyjen yksityiskohtien luomiseen. Sisältää runsaasti kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, jotka ravitsevat hiuksia ja antavat näkyvää elinvoimaa ja tukea.

Voimakkaan tuen antava vaha on ihanteellinen luomaan persoonallisia tyylejä. Aikaansaa tasaisen matta-lopputuloksen, ei tahmaa tai rasvoita hiuksia. Ei jätä jäämiä, kovetu tai latista hiuksia.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä synteettisiä hajusteita, silikoneja, parabeeneja, DEA:ta, formaldehydiä tai liuottimia !

 

Edut:

  • Kaunis matta-lopputulos
  • Ei tahmaa tai rasvoita hiuksia
  • Ei kovetu tai jätä jäämiä
  • Sisältää 100% puhtaita kasviuutteita ja ­öljyjä


Vaikuttavat ainesosat:

  • Mehiläisvaha
  • Kookos


Mehiläisvaha: Mattavaikutus, antaa tukea

Kookos: Pehmittävä vaikutus

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

  • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
  • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
  • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
  • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Styling Beeswax mattavaha
Käyttöohje

Käytä pieni määrä vahaa muotoilemaan ja korostamaan hiuksia.

INCI Aqua (water), Caprylic triglyceride, Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-30, Glycerin, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Cetearyl alcohol, Cera alba (beeswax) *, Ascorbyl palmitate, Tocopheryl acetate, Lecithin, Tocopherol, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Citric acid.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Styling Beeswax mattavaha 50 mL
Your Rating