Naturalmente

Sun Protection Oil SPF6-15 aurinkosuojaöljy

  • Koko: 150 mL

Kasvipohjainen kevyen suojan antava aurinkoöljy, suojaa UVA ja UVB säteiltä. Ihanan hoitava koostumus aikaansaa silkkisen ja kiinteän ihon.


Sisältää antioksidanttista ja mineralisoivaa saksanpähkinäuutetta, sekä kosteuttavaa ja tasapainottavaa Aloe Veraa. SPF 6-15.

Normaali hinta: 22,00 €

Tarjoushinta 13,20 €

SORRY NO PETROL!

Naturalmente Sun Protection - uuden sukupolven kasvipohjaiset aurinkosuojatuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Nopeasti imeytyvä kasvipohjainen suojaöljy
  • Sopii käytettäväksi vartalolle ja kasvoille
  • Sisältää vain kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Saksanpähkinä
  • Kamomilla
  • Aloe Vera
  • Oliiviöljy


Saksanpähkinä: Antioksidanttinen ja mineralisoiva vaikutus

Kamomilla: Rauhoittaa, parantaa ihon kuntoa, vähentää ihoärsytystä ja kosteuttaa

Aloe Vera: Rauhoittava, pehmittävä, kosteuttava ja punoitusta vähentävä vaikutus

Oliiviöljy: Kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti, aikaansaa samettisen pehmeän ihon

 

Naturalmenten kasvipohjaiset aurinkotuotteet kesän parhaimpiin hetkiin, suojaamaan ja hoitamaan kasvoja, vartaloa ja hiuksia.

 

Erityiset kasvi- ja kukkauutteet, sekä öljyt hoitavat ja suojaavat ihoa ja hiuksia auringon haitallisilta vaikutuksilta. Kamomilla, aloe ja oliiviöljy ravitsevat tehokkaasti palauttaen ihon luonnollisen tasapainon, sekä vahvistavat sen luontaista suojaa.

Pehmeä ja täyteläinen koostumus palauttaa iholle silkkisen pehmeyden ja hehkun. Ihanat yksilölliset tuoksut erottavat aurinkotuotteet toisistaan.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitä kuivalle iholle ennen auringonottoa. Hiero kunnes öljy on kokonaan imeytynyt.

Alcohol denat., Dicaprylyl ether, Lauryl lactate, Ethylhexyl palmitate, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Aqua [Water], Squalane, Olea europaea (Olive) fruit oil, Aloe barbadensis extract, Althaea officinalis root extract, Juglans regia (Walnut) seedcoat extract, Lawsonia inermis (Henna) extract, Tocopheryl acetate, Glycerin, Parfum [Fragrance], Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita