Naturalmente

Breathe Timeless Anti-Age Eye Mask silmänympärysnaamio

  • Koko: 15 mL

Kosteuttava kasvipohjainen anti-age naamio herkälle silmänympärysiholle. Samettisen pehmeä ja tiivis voide estää ryppyjen ja juonteiden syntymistä herkälle ja ohuelle iholle. Poistaa ylimääräistä nestettä silmänympäryksiltä.


Aikaansaa näkyvästi yhtenäisemmän ja tasaisemman ihon. Soveltuu käytettäväksi päivittäin tai naamiona kolmesti viikossa.

34,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Tasoittaa silmänympärysten juonteita ja ryppyjä
  • Poistaa turvotusta ja ehkäisee silmäpussien muodostumista
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Kaakaovoi
  • Aloe
  • Malva


Kaakaovoi: Samettinen ja rauhoittava

Aloe: Rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa

Malva: Rauhoittaa ja poistaa nestettä

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Levitetään puhtaalle silmien alueen iholle ja hierotaan kevyesti taputellen, kunnes imeytynyt.

Soveltuu käytettäväksi päivittäin tai naamiona kolmesti viikossa.

Aqua [Water], Dicaprylyl ether, Glyceryl stearate citrate, Decyl oleate, Cetearyl alcohol, Myristyl alcohol, Propanediol, Sorbitol, Glyceryl caprylate, Cetyl palmitate, Ethylhexyl palmitate, *Sesamum indicum (Sesame) seed oil, Squalane, *Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, *Aloe barbadensis extract, *Malva sylvestris (Mallow) extract, Sodium hyaluronate, Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Glycerin, Sorbitan palmitate, Benzyl alcohol, Sorbitan olivate, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Xanthan gum, **Parfum [Fragrance], Lactic acid, Benzyl salicylate Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita