Naturalmente Warm Blonde pigmenttishampoo 1000 mL

SKU
NAC100003
Varastossa
45,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Lämmin vaalea. Ihanteellinen sävyttämään ja syventämään vaaleita ja keskivaaleita hiuksia.

Shampoon sisältämät innovatiiviset värimolekyylit kiinnittyvät sähköisen varauksen avulla hiuskuituun. Pigmentti kiinnittyy voimakkaammin käsiteltyihin tai erityisen huokoisiin hiuksiin, sävy säilyy hiuksilla muutaman pesun.

Hellävarainen, kasvipohjainen pigmenttishampoo on täydellinen sävyttämään, ylläpitämään ja korjaamaan hiusväriä. Aikaansaa kirkkaat, täyteläiset ja kiiltävät hiukset.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Intensiivinen väriä korostava ja sävyttävä vaikutus
  • Syventää, kirkastaa ja korostaa hiusväriä
  • Ylläpitää hiusvärin kirkkaana ja kauniina
  • Hellävarainen, kasvipohjainen koostumus
  • Täydellinen hiusvärin ylläpitoon, sekä sävyttämiseen
  • Suurikokoiset pigmentit eivät tahraa ihoa

 

Naturalmente Colour Defence pigmenttishampoot ja -hoitoaineet sävyttävät ja ylläpitävät värin intensiivisenä pitkään! Ylläpitää, sävyttää ja korostaa hiusväriä, täydellinen värin sävyn korjaamiseen ja virkistämiseen.

Colour Defence on kasvipohjainen luonnollinen tapa korostaa ja virkistää kosmeettista hiusväriä. Tuotesarjan avulla voit kontrolloida hiusvärin sävyä ja ehkäistä värin haalistumista. Colour Defence shampoot ja hoitoaineet ylläpitävät hiusvärin sekä korjaavat ja kosteuttavat hiuksia kampaamokäyntien välissä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

  • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
  • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
  • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
  • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Warm Blonde pigmenttishampoo
Käyttöohje

Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele. Toista käsittely muutamaan otteeseen halutun värisävyn saamiseksi. Huuhtele hiukset huolellisesti, kun sopiva värisävy on saavutettu. Pyyhekuivaa hiukset ja jatka sävyttävällä Naturalmenten pigmenttihoitoaineella.

Käytä viikon tai kahden viikon välein kauniin sävyn ylläpitoon.

INCI

AQUA [WATER], COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDROXYETHYL ETHYLCELLULOSE, COCO-BETAINE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZYL ALCOHOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BASIC BROWN 17, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER/LEAF/STEM WATER (Bio), POLYQUATERNIUM-10, BASIC YELLOW 57, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, LINALOOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER WATER (Bio), ROSMARINUS OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM WATER, BASIC BLUE 99.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Warm Blonde pigmenttishampoo 1000 mL
Your Rating