Noname Cosmetics

Fengshangmei #04 Pink Powder Polygel UV/LED geeli

  • Tilavuus: 50 mL

Hento läpikuultava viileä vaaleanpunainen. Powder Polygel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät akryylin ja geelin parhaimmat ominaisuudet. Polygel mahdollistaa ohuet ja kestävät kynnet.


Kynsiteknikoille Powder Gel antaa akryylin muokattavuuden ja kestävyyden ilman puuterin ja nesteen sekoittamisen epäkäytännöllisyyttä ja akryylinesteen tuoksua.


UV- ja LED- kovetteinen.

13,95 €

Powder Gelillä voidaan toteuttaa ohuet ja luonnolliset kynnet ilman pelkoa murenemisesta tai ilmaantumisesta.

Powder Gel kovettuu vasta UV/LED uunissa, joten sitä voidaan muokata Slip Solution nesteen avulla juuri niin kauan kuin tarpeellista. Pitkien kynsien rakentamiseen voidaan käyttää perinteisiä muotteja tai erityisiä Acrylic Nail Tips -muotteja, joiden avulla Powder Gel -massa voidaan asettaa kynnelle.

Powder Gel menetelmä on erittäin nopea ja vaivaton.

Powder Gel on valmista, helposti muotoiltavaa tahnaa, joka mahdollistaa myös erittäin ohuen luonnonkynnen vahvistuksen sekä varpaankynsien geelaukset. Acrylic Nail Tips -muoteissa on valmiiksi merkit, joiden avulla voidaan helposti luoda myös täydellinen ranskalainen kärki.

Edut:

  • Vahva: Kestävämpi kuin perinteiset kovat geelit tai akryylit
  • Kevyt: Lopputulos on niin kevyt että sen tuskin huomaa
  • Turvallinen: Perinteisiä akryylejä ja geelejä turvallisempi koostumus, ei akryylijauheen pölyä, ei akryylinesteen hajua
  • Helppo: Vaivattomampi kuin perinteiset akryylit tai geelit
  • Edullinen: Yhdellä tuubilla teet kaikki kynnet molempiin käsiin 30-50 käyttötavasta riippuen

UV- ja LED-kovetteinen


Suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvat Noname Cosmetics Powder Gel polygeelit edustavat polygeelien parhaimmistoa huikealla hinta-laatusuhteella. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut Noname Cosmetics polygeelit soveltuvat erinomaisesti myös ammattikäyttöön.

Lataa käyttöohje.

INCI: Acrylates copolymer, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Polyethylmethacrylate, Polymethyl Methacrylate, Benzoyl Peroxide.

May contain pigments: CI15850, CI77510, CI19140, CI77891, CI77742, CI73360.

 

Monomer-free, 7-free.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita