Toimistomme ja varastomme muutosta johtuen tilausten käsittelyissä on tilapäisesti tavallista pidemmät odotusajat. Korjaamme parhaillaan asiaa, kiitos kärsivällisyydestä!

Noname Cosmetics

Metallinen Jalkaraspi

Kätevä jalkaraspi metallisella hiontapinnalla. Metallisella hiontapinnalla poistat kovettumat helposti, toista hoito muutamaan kertaan vaikeisiin kovettumiin.


Laadukkaalla jalkaraspilla poistat kovettumia ja viimeistelet jalkapohjan pehmeäksi. Aikaansaa ihanan pehmeät ja sileät jalat.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
2,75 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Tehokas metallinen raspi on kätevä erityisesti vaikeille kovettumille. Metallinen hiomapinta on helppo pitää puhtaana, hygieeninen valinta jalkojen hoitoon!

Korkealaatuinen metallinen jalkaraspi poistaa tehokkaasti karhean ihon ja kovettumat. Tehokkaalla raspilla on tärkeää työskennellä hitaasti ja varovasti, hoida kovettumia muutamaan kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Varo ettet hio ihoa liikaa yhdellä hoitokerralla.

 

Jalkaraspilla poistat kuivan karhean ihon, sekä pehmität jalkapohjien kovettumat. Hoida kovettumia muutamaan otteeseen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: