Silcare

Base One Primer alustusaine

  • Tilavuus: 9 mL

Silcare Primer geelien ja akryylien alustamiseen. Soveltuu erinomaisesti perinteisten kovien geelien sekä akryylien pohjustukseen.


Nopeasti kuivuva koostumus. Primer ehkäisee ilmaantumista ja parantaa geelien ja akryylien pysyvyyttä sekä kykyä kiinnittyä luonnonkynnen pintaan.


 

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
5,50 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Primer parantaa kynnen pintaan kiinnittyvän, ensimmäisen geeli- tai akryylikerroksen joustavuutta ja kirkkautta.

Edut:

  • Ehkäisee geelin tai akryylin liuskoittumista
  • Parantaa geelin tai akryylin pysyvyyttä
  • Pohjustaa kynnen

Primeria käytettäessa on aina oltava huolellinen, ettei primeria tule kynnen pinnalle liikaa. Primerista kostea kynsi hylkii geelin mikäli geelin tai akryylin kyky sitouttaa primer ylittyy.

Primeria on levitettävä niin, ettei se pääse valumaan kynsinauhoille tai iholle.

 

Valmistusmaa: Puola.

Levitä primeria ohuelti luonnonkynnelle varmistaaksesi geelin tai akryylin maksimaalisen pysyvyyden. Anna primerin kuivua ennen geelin tai akryylin levittämistä.

Primeria käytettäessa on aina oltava huolellinen, ettei primeria tule kynnen pinnalle liikaa. Primerista kostea kynsi hylkii geelin mikäli geelin tai akryylin kyky sitouttaa primeria ylittyy. Tämä heikentää geelien ja akryylien pysyvyyttä ja voi aiheuttaa polteen tunnetta.

Älä käytä primeria jos kynsi on vaurioitunut tai hyvin ohut. Primer ei saa joutua iholle tai kynsinauhoille. Jos tunnet kovaa poltetta primerin levittämisen jälkeen, upota sormet haaleaan veteen, jossa 2 ruokalusikallista ruokasoodaa / 1 dL vettä.

 

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita