So Cap Suora Klipsipidennys EasyClip3 väri 12 35-40 cm

So Cap

Suora Klipsipidennys EasyClip3 väri 12

  • Pituus: 35-40 cm

Kultainen vaaleanruskea. Suora klipsipidennys. Pituus 35-40 cm.


Pakkaus sisältää kolme 6 cm leveää nauhaa klipsikiinnityksillä, hiusnauhat kiinnittyvät tukevasti kahdella klipsillä.


100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta.

45,00 €

Kauniit klipsipidennykset tarjoavat ihanaa tuuheutta, pituutta ja väriä hiuksille. Helpot kiinnittää ja irrottaa hiuksista.

Paketissa:

  • Kolme kapeaa pidennysnauhaa, 2 klipsiä / pidennys
  • Leveys: 3 x 6 cm
  • Pituus: 35-40 cm

100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta.

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

 

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja. So Cap tarjoaa ammattilaisen tekemille ja huolellisesti hoidetuille pidennyksille kuuden kuukauden takuun. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

 

Kaikki SHE by So.Cap pidennykset ovat 100% aitoa REMY-käsiteltyä hiusta. REMY-hiuspidennysten hiukset noudattavat luonnollista kasvusuuntaa, joka suojaa hiussuomuja ja takaa parhaan mahdollisen laadun pidennyksille. REMY-hius ehkäisee takkuuntumista ja pysyy helposti kammattavana.

Valmistusmaa Italia.

Harjaa hiukset päivittäin hellävaraisella, hiuksia säästävällä pidennysharjalla. Pidennysharjan käyttö vähentää ennenaikaista kulumista.

Muista kosteuttavat hoitotuotteet!

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita