So Cap

Suora Klipsipidennys OneClip Fuchsia

  • Pituus: 40-45 cm

Bright fuchsia / kirkas fuksianpunainen. Suora Oneclip klipsipidennys. Pituus 40-45 cm, leveys 3,5 cm yhdellä klipsillä, yhteensä 5 g aitoa REMY-hiusta.


Uskomattoman kätevä ja nopea tapa hiusten pidentämiseen. "Clip on" eli klipsipidennykset ovat nopea ja helppo tapa lisätä näyttävyyttä esimerkiksi juhlakampaukseen.


100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta. Paketissa 3,5 cm leveä hiusnauha yhdellä klipsillä.

Normaali hinta: 11,95 €

Tarjoushinta 8,96 €

Kauniit klipsipidennykset tarjoavat ihanaa tuuheutta, pituutta ja väriä hiuksille. Helpot kiinnittää ja irrottaa hiuksista.

OneClip on ehdottomasti helpoin ja nopein tapa hiusten tilapäiseen pidentämiseen.

Ominaisuudet:

  • Suoraa, 100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta
  • Pituus: 40-45 cm
  • Leveys: 3,5 cm nauha yhdellä laadukkaalla klipsillä
  • Paino: 5 g (ilman klipsiä)

 

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

 

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja. So Cap tarjoaa huolellisesti hoidetuille pidennyksille kuuden kuukauden takuun. Älä käytä aitopidennysten hoitoon rakennepaikkaavia / jälleenrakentavia hoitotuotteita.

 

Kaikki SHE by So.Cap pidennykset ovat 100% aitoa REMY-käsiteltyä hiusta. REMY-hiuspidennysten hiukset noudattavat luonnollista kasvusuuntaa, joka suojaa hiussuomuja ja takaa parhaan mahdollisen laadun pidennyksille. REMY-hius ehkäisee takkuuntumista ja pysyy helposti kammattavana.

Valmistusmaa Italia.

Harjaa hiukset hellävaraisella, hiuksia säästävällä pidennysharjalla. Pidennysharjan käyttö vähentää ennenaikaista kulumista.

Muista kosteuttavat hoitotuotteet! Älä käytä rakennepaikkaavia / jälleenrakentavia hoitotuotteita. Älä nuku klipsipidennykset päässä.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita