Star Nail

Pinkki kynsiliima

  • Koko: 2 g

Erittäin nopeasti kuivuva pinkki kynsiliima. Ei aiheuta huntua ja kovettuu luonnollisen väriseksi. Erinomainen värittömien tippien kanssa käytettäväksi.


Yksikomponentti syanoakrylaattiliima, joka takaa nopean ja tasaisen kovettumisen myös pinnoilla joilla on vähän kosteutta (tippi).


Varmistaa tehokkaan kiinnittymisen luonnonkynteen sekä ABS, PVC ja PA muovitippeihin.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
  • Osta 6 kappalehintaan 0,75 € ja säästä 7%
0,80 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Edut:

  • Varmistaa tehokkaan kiinnittymisen
  • Ei muutu valkoiseksi
  • Kuivuu nopeasti

Star Nails kynsiliimat eivät aiheuta huntua (muutu valkoiseksi) ja soveltuvat näin erinomaisesti värittömien tippien, koristetippien ja kynsikoristeiden liimaamiseen.

 

Erityisesti kynsille, tipeille sekä koristeille kehitetyt yksikomponenttiliimat, joiden korkeatasoinen syanoakrylaattipohjainen koostumus toimii ammattilaisen täydellisenä ja luotettavana työkaluna. Nopeasti kuivuvat koostumukset on vahvistettu erilaisten yhdisteiden avulla taaten paremmin iskuja kestävän liitoksen.

Syanoakrylaattiliimat takaavat nopean ja tasaisen kovettumisen myös pinnoilla, joilla on vähän kosteutta (tippi). Varmistaa tehokkaan kiinnittymisen luonnonkynteen sekä ABS, PVC ja PA muovitippeihin.

 

Valmistusmaa USA.

Puhdista kynsi huolella ennen liiman käyttämistä. Varmista, että kynnellä ei ole ihon omaa rasvaa.

Levitä liima tipille tai kynnelle koristeita varten, paina tippiä tai koristetta liimaan muutama sekunti.

 

Varoitus:

Käytä hyvin ilmastoidussa tilassa. Vältä kosketusta iholle, silmiin ja vaatteille. Aineen joutuminen iholle voi aiheuttaa punaisuutta, kirvelyä ja kutinaa. Älä käytä liimaa jos kynsinauhat ovat ärtyneet, tulehtuneet tai haavaumilla. Jos liimaa joutuu silmään, huuhtele juoksevassa vedessä 15 minuuttia ja hakeudu viipymättä lääkäriin. Vaarallista nieltynä, vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: