Star Nail

Valkoinen Ultra Clear akryylipuuteri

  • Koko: 45 g

Valkoinen, lasimaisen kiiltävä.


Hieman hitaammin kuivuva Ultra Clear puuteri saa aikaan lasimaisen kiiltävän, kestävän ja tasaisen tuloksen.


Soveltuu käytettäväksi erityisesti Ultra Clear akryylinesteen sekä UV-kovetteisten akryylinesteiden kanssa.

12,35 €

Hitaasti kuivuva, lasimaisen kiiltävä Ultra Clear akryylipuuteri muodostaa uskomattoman kestävän massan. Puuterin koostumusta on tehostettu optisilla kirkasteilla täysin puhtaan ja kirkkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Edut:

  • Hitaasti kuivuva koostumus, helppo työstää
  • Sisältää optisia kirkasteita
  • Kirkas ja kiiltävä lopputulos
  • Muodostaa kestävän ja tasaisen massan

Soveltuu käytettäväksi erityisesti Ultra Clear akryylinesteen sekä UV-kovetteisten akryylinesteiden kanssa.

 

Akryylit edustavat helppoa ja nopeaa vaihtoehtoa rakennekynsien tekemiseen. Akryylimassa muodostuu akryylinesteen ja akryylipulverin yhdistämisestä.

Nestettä ja pulveria ei tarvitse sekoittaa keskenään vaan nesteeseen kostutettu aitoharjaspensseli painetaan kevyesti akryylipulveriin. Neste vetää erittäin hienojakoisen pulverin puoleensa ja muodostaa geelimäisen, helposti käsiteltävän massan.

Akryylimassa voi olla UV-kovetteinen (365nm) tai ilmakovetteinen riippuen käytetystä nesteestä. UV-kovetteiset akryylinesteet ovat lähes hajuttomia, kun taas ilmakovetteisten nesteiden etuna on nopeus sekä monipuolisuus esimerkiksi 3D koristeluissa. Valikoimamme akryylit edustavat uuden sukupolven teknologiaa taaten helppokäyttöisen, kuplattoman ja kellastumattoman massan.

 

Korkealaatuiset Star Nails akryylipuuterit on suunniteltu ammattikäyttöön ja takaavat luotettavan, kestävän ja upean lopputuloksen.

Laadukkaat CinaPro, Cuccio, All Season Nails ja Star Nails geelit ja akryylit valmistetaan Kaliforniassa USA:ssa Star Nails Internationalin tehtaalla. Star Nails International on maailman suurin UV-geelien valmistaja.

Valmistumaa USA.

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: