Star Nail

Vihreä Glitter UV geeli

 • Koko: 3,5 g

Hohtavia vihreitä glittereitä paksussa vihertävässä geelissä. Läpikuultava glitter. UV-kovetteinen.


Erittäin paksuun 1-vaiheen UV kovetteiseen pohjageeliin rakennettu glitterigeeli koristeluihin. Paksu koostumus ei valu kovettumisen aikana ja mahdollistaa myös 3D koristelut.


Glamouria ja upeaa kiiltoa glittergeelin avulla.

Normaali hinta: 7,50 €

Tarjoushinta 5,25 €

UV-kovetteisen glittergeelin avulla saat aikaan upeimmat kynnet hetkessä. Voidaan käyttää tipin, akryylin, UV geelin tai suoraan luonnollisen kynnen päälle.

Edut:

 • Todella kestävä ja kirkas lopputulos
 • Valumaton, paksu koostumus
 • Täydellinen koristeluun
 • Erinomainen myös 3D koristeluun
 • Kätevä pieni pakkauskoko

Erittäin paksu UV kovetteinen glitterigeeli ei valu kovettamisen aikana. Levitetään joko pistekynällä tai kynsinauhatikulla.

 

UV-kovetteinen, ei kovetu LED-valossa.

Laadukkaat CinaPro, Cuccio, All Season Nails ja Star Nails geelit ja akryylit valmistetaan Kaliforniassa USA:ssa Star Nails Internationalin tehtaalla. Star Nails International on maailman suurin UV-geelien valmistaja.

Valmistumaa USA.

Katso tarkemmat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

 

Värigeelejä voi käyttää eri tavalla riippuen halutusta lopputuloksesta. Alla muutama esimerkki:

Luonnonkynnelle:

Luonnonkynnen tulee olla lyhyt. Vapaa kärki maksimissaan 1/3 osa luonnonkynnen pituudesta. Käytä mielellään pohjaksi kovaa UV-geeliä.

 1. Alusta kynsi. Levitä ja koveta pohjageeli seuraten pohjageelin omaa käyttöohjetta.
 2. Älä pyyhi pintaa vaan levitä haluttu väri halutulla tavalla suoraan pohjan tahmealle pinnalle. Vaihtoehtoisesti pyyhi pinta ja levitä värigeeli karhennetulle pinalle, ei leviä niin paljon. Levitä värigeeli aina hyvin ohuina kerroksina.
 3. Koveta 2 minuuttia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, koveta vain 30 sek. Koveta kuitenkin lopuksi 2 minuuttia.
 4. Kun väri tai kuvio on kynnellä halutun tapainen, levitä päälle päällysgeeli tai sealeri tahmealle pinnalle. Voit myös levittää ohuen kerroksen rakennusgeeliä mikäli haluat tuoda kynnelle lisää muotoa.

 

Rakennekynelle:

 1. Alusta ja rakenna kynsi (tippi tai muotti) geelin ohjeen mukaisesti.
 2. Halutusta lopputuloksesta riippuen:

              a) Levitä väri rakennegeelin kerrosten väliin joko suoraan tahmealle tai karhennetulle pinnalle ohuena kerroksena ja koveta 2 minuuttia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, voit kovettaa vain 30 sek. Älä pyyhi pintaa vaan jatka rakennusgeelillä suoraan värin tahmealle pinnalle.
              b) Levitä värigeeli loppuviilauksen jälkeen karhennetulle pinnalle. Koveta 2 minuuttia ja levitä lopuksi päälle sealer tai kiiltogeeli ja koveta ohjeen mukaan.

 

Värikärki:

 1. Levitä värigeeli kuten luonnonkynnelle tehtäessä suoraan alusgeelin päälle (alusgeeli voi yhdenvaiheen geeleissä olla myös nimellä rakennusgeeli).
 2. Piirrä kärki halutun muotoiseksi ja koveta 2 minuuttia.
 3. Jatka rakennusgeelin kanssa seuraten rakennusgeelin omaa käyttöohjetta.

 

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita