Universal Nails

Dehydrator hapoton Primer

  • Tilavuus: 15 mL

Kynnen alustamiseen kehitetty täysin hapoton primer. Soveltuu erityisesti Universal Nails geeleille sekä BeautQ Professional geelilakoille.


Levitetään primerin tavoin luonnonkynnelle alustamisen jälkeen ennen geelauksia. Kuivattaa ja alustaa kynnen. Hapoton koostumus ei vahingoita kynttä.

12,00 €

Primer parantaa kynnen pintaan kiinnittyvän, ensimmäisen geeli- tai akryylikerroksen joustavuutta ja kirkkautta.

Edut:

  • Hapoton koostumus
  • Kuivattaa ja alustaa kynnen
  • Parantaa geelin tai akryylin pysyvyyttä

Primeria käytettäessa on aina oltava huolellinen ettei primeria tule kynnen pinnalle liikaa. Primerista kostea kynsi hylkii geelin mikäli geelin tai akryylin kyky sitouttaa primer ylittyy.

 

Suomalainen tuote, jonka on huolella ja ammattitaidolla Suomessa valmistanut Suomen Kynsitarvike, Helsinki.

Valmistusmaa Suomi.

Levitä primeria ohuelti luonnonkynnelle varmistaaksesi geelin tai akryylin maksimaalisen pysyvyyden. Anna primerin kuivua ennen geelin tai akryylin levittämistä.

Primeria käytettäessa on aina oltava huolellinen, ettei primeria tule kynnen pinnalle liikaa. Primerista kostea kynsi hylkii geelin mikäli geelin tai akryylin kyky sitouttaa primeria ylittyy. Tämä heikentää geelien ja akryylien pysyvyyttä ja voi aiheuttaa polteen tunnetta.

Älä käytä primeria jos kynsi on vaurioitunut tai hyvin ohut. Primer ei saa joutua iholle tai kynsinauhoille. Jos tunnet kovaa poltetta primerin levittämisen jälkeen, upota sormet haaleaan veteen, jossa 2 ruokalusikallista ruokasoodaa / 1 dL vettä.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita