Universal Nails Mandariini UV/LED neongeeli 10 g

SKU
UNN0581
Varastossa
14,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Puhdas oranssi, hohtaa UV-valossa. Läpikuultamaton kova UV+LED geeli, neonväri. Täydellisesti tasoittuva koostumus.

Korkealaatuinen UV-geeli erityisesti rakennekynsien koristeluun. Käytetään kovien UV geelien kanssa. Ohut viskositeetti.

Vain koristeluun sekä alusgeelin päälle käytettäväksi. UV- ja LED- kovetteinen.

Laadukkaat Universal Nails UV+LED-kovetteiset väri-, glitter- ja efektigeelit on erityisesti suunniteltu ammattikäyttöön. Geelien koostumus on täysin tasainen, valumaton ja itsestään tasoittuva.

Neon geelit ovat erittäin kirkkaita geelejä, jotka loistavat UV-valossa. Neon geelit on tarkoitettu käytettäviksi vain rakennekynsille.

Luo upeat ammattimaiset geelikynnet Universal Nails UV-geeleillä!

Edut:

 • Täydellinen kovettuminen alle kahdessa minuutissa
 • Todella kestävä lopputulos
 • Pigmenttipitoinen koostumus
 • Ei haihtuvia ainesosia
 • Hyväksytyt EU toksikologiset testit *
 • Korkeatasoiset ja puhtaat raaka-aineet
 • Ei eläintestejä
 • Valmistettu GMP standardin SFS-EN ISO 22716 mukaisesti

Suomalaiseen Universal Nails tuotesarjaan kuuluvat geelit on valmistettu hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisia valmistusmenetelmiä ja viimeisimpiä EU kosmetiikkadirektiivejä noudattaen.

HUOM - neongeelit eivät sovellu kosmeettiseen käyttöön eli tuote ei sovellu suoraan luonnonkynnelle. Ei saa käyttää iholle. Vain koristeluun sekä alusgeelin päälle käytettäväksi.

 

Universal Nails UV-geelit ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat käytettäviksi kaikkien sarjan geelien kanssa. Universal Nails värigeelejä voidaan myös sekoittaa keskenään liukuvärjäyksissä, marmoroinneissa ja koristeluissa. Nopeasti kovettuva ja kestävä, vähän vetäytyvä koostumus aikaansaa kauniit pitkäikäiset kynnet. Universal Nails geelit ovat hajuttomia, eivät kehitä lämpöä kovettumisen aikana eivätkä sisällä haihtuvia ainesosia. Niiden pigmentit on sidottu pohjageeliin pitäen koostumuksen tasaisena.

Koostumus on myrkytön, hapoton, pH-arvoltaan turvallinen ja täysin stabilisoitu.

* Valmistajan teettämässä riippumattomassa laboratoriossa suoritetut toksikologiset testit todistavat tuotteen olevan käyttöohjeen mukaisesti käytettynä vaaraton ihmisen terveydelle.

UV- ja LED- kovetteinen.

 

Ammattikäyttöön suunnitellut, suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvat Universal Nails geelit on valmistettu EU:ssa erittäin korkeatasoisista ja puhtaista raaka-aineista. Universal Nails geelit takaavat luotettavan, kestävän ja ammattimaisen lopputuloksen.

Lisätietoja
Nimi Mandariini UV/LED neongeeli
Käyttöohje

Neon geelit ovat erittäin kirkkaita geelejä, jotka loistavat UV-valossa. Neon geelit on tarkoitettu käytettäviksi vain rakennekynsille, ne eivät sovellu suoraan luonnonkynnelle.

Neon geelien erityinen pigmentti saa värin hehkumaan kirkkaana. Nämä loisteliaat geelit kovetetaan UV-valossa (365 nm) 90 sekuntia.

 

Värigeelejä voi käyttää eri tavalla riippuen halutusta lopputuloksesta. Alla muutama esimerkki:

 Rakennekynnelle:
 

  1. Alusta ja rakenna kynsi (tippi tai muotti) geelin ohjeen mukaisesti.
  2. Halutusta lopputuloksesta riippuen:

a) Levitä väri rakennegeelin kerrosten väliin joko suoraan tahmealle tai karhennetulle pinnalle ohuena kerroksena ja koveta 90 sekuntia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, voit kovettaa vain 30 sek. Älä pyyhi pintaa vaan jatka rakennusgeelillä suoraan värin tahmealle pinnalle.

b) Levitä värigeeli loppuviilauksen jälkeen karhennetulle pinnalle. Koveta 90 sekuntia ja levitä lopuksi päälle sealer tai kiiltogeeli ja koveta ohjeen mukaan.

 

Värikärki:

 1. Levitä värigeeli suoraan alusgeelin päälle (alusgeeli voi yhdenvaiheen geeleissä olla myös nimellä rakennusgeeli).
 2. Piirrä kärki halutun muotoiseksi ja koveta 90 sekuntia.
 3. Jatka rakennusgeelin kanssa seuraten rakennusgeelin omaa käyttöohjetta.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Universal Nails Mandariini UV/LED neongeeli 10 g
Your Rating