Universal Nails

Neon nro 51 kynsilakka

  • Tilavuus: 15 mL

Kirkas limenvihreä. Läpikuultamaton.


Korkealaatuinen kynsilakka, joka takaa kestävän, nopeasti kuivuvan ja tasaisen kauniin lopputuloksen.


Universal Nails kynsilakat soveltuvat erinomaisesti myös ammattikäyttöön.

Normaali hinta: 7,50 €

Tarjoushinta 2,50 €

Edut:

  • Kuivuu nopeasti
  • Läpikuultamaton lopputulos
  • Levittyy helposti ja tasaisesti
  • Aikaansaa kestävän, tasaisen ja kauniin värin

 

Suomen Rakennekynsitarvikkeen valmistuttamat kynsilakat kuuluvat suomalaiseen Universal Nails tuoteperheeseen ja ovat valmistettu uusimpia euroopan kosmetiikkalainsäädäntöjä noudattaen.

Laadukkaat Universal Nails kynsilakat on valmistettu korkealaatuisista ainesosista EU:ssa. Universal Nails kynsilakat aikaansaavat pitkäkestoisen ja kauniin intensiivisen värin kynsille.

  • Mihel

    Lakan piti olla läpikuultamaton, mutta tämä on kaukana siitä. On erittäin läpikuultava. Vaatii ainakin kolme kerrosta peittävään tulokseen. Levittyy hyvin. Erittäin pirtsakka neonvihreä, valkoisen lakan päällä todella huomiota herättävä. Kuivuu nopeasti.

Ravista aina kynsilakat huolellisesti ennen käyttöä ja anna lakkakerrosten kuivua riittävän pitkään ennen seuraavaa vaihetta.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, pese kätesi runsaalla, kuumalla saippuavedellä ennen lakkauksen aloittamista. Poista vanhat lakanjäämät kynsistä mahdollisimman huolellisesti. Kuivaa kätesi kunnolla. Suorita “mini-manikyyri” eli puhdista kynsinauhat ja muotoile kynsi.

Jos haluat varmistaa täydellisen ja pitkäkestoisen pysyvyyden, levitä käsien pesun jälkeen kynsille kynnen kuivattajaa ja anna kuivua.

Levitä ohut aluskerros käyttäen aluslakkaa.

Levitä ohut kerros kynsilakkaa ja anna kuivua. Levitä tarvittaessa tai halutessasi toinen ohut kerros ja anna kuivua.

Levitä lopuksi päällyslakka ja anna kuivua.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita