Universal Nails Ultra Clear akryylineste 473 mL

Universal Nails

Ultra Clear akryylineste

  • Tilavuus: 473 mL

Erittäin kirkas kellastumaton akryylineste. Ei vaadi primeria. "Resina Organica" Ultra Clear akryylineste takaa täysin kuplattoman ja upean kirkkaan massan. Kuivuu nopeasti.


Intensiivisen violetti koostumus taittaa keltaisia sävyjä ja kirkastaa valkoista kärkeä. Aikaansaa upean kirkkaan ja kellastumattoman massan.

37,00 €

Nopeasti kuivuva ilmakovetteinen akryylineste aikaansaa uskomattoman kirkkaan ja kellastumattoman lopputuloksen.

Edut:

  • Ilmakovetteinen
  • Kirkas ja kellastumaton lopputulos
  • Kuivuu nopeasti
  • Muodostaa helppokäyttöisen, kuplattoman massan

 

Akryylit edustavat helppoa ja nopeaa vaihtoehtoa rakennekynsien tekemiseen. Akryylimassa muodostuu akryylinesteen ja akryylipulverin yhdistämisestä.

Nestettä ja pulveria ei tarvitse sekoittaa keskenään vaan nesteeseen kostutettu aitoharjaspensseli painetaan kevyesti akryylipulveriin. Neste vetää erittäin hienojakoisen pulverin puoleensa ja muodostaa geelimäisen, helposti käsiteltävän massan.

Akryylimassa voi olla UV-kovetteinen (365nm) tai ilmakovetteinen riippuen käytetystä nesteestä. UV-kovetteiset akryylinesteet ovat lähes hajuttomia, kun taas ilmakovetteisten nesteiden etuna on nopeus sekä monipuolisuus esimerkiksi 3D koristeluissa. Valikoimamme akryylit edustavat uuden sukupolven teknologiaa taaten helppokäyttöisen, kuplattoman ja kellastumattoman massan.

 

Korkealaatuiset Universal Nails akryylit on suunniteltu ammattikäyttöön ja takaavat luotettavan, kestävän ja upean lopputuloksen.

Valmistusmaa USA.

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita