Universal Nails

X-Strength Primer

  • Tilavuus: 20 mL

Nail Evolution X-Strenght Primer on Universal Nails sarjan uusin kynnen alustamiseen soveltuva kynnen esikäsittelyaine, joka parantaa huomattavasti geelien ja akryylien kykyä kiinnittyä luonnonkynteen.


X-Strenght Primer on erittäin tehokas ja voimakas kynnen esikäsittelyaine. Soveltuu erityisesti Starlite, Cuccio Professional ja Eco geelien kanssa käytettäväksi.

12,00 €

Primer parantaa kynnen pintaan kiinnittyvän, ensimmäisen geeli- tai akryylikerroksen joustavuutta ja kirkkautta.

Edut:

  • Kätevä ja helppokäyttöinen
  • Parantaa geelin tai akryylin pysyvyyttä
  • Pohjustaa kynnen
  • Pullossa on mukana levityssuti

X-Strength Primer soveltuu erityisesti 1-vaihegeelien (Starlite, Eco, Cuccio Pro) ja akryylien kanssa käytettäväksi.

Kokeile täyttää Primeria pullosta sopivaan Primer kynään!

 

Primeria käytettäessa on aina oltava huolellinen ettei primeria tule kynnen pinnalle liikaa. Primerista kostea kynsi hylkii geelin mikäli geelin tai akryylin kyky sitouttaa primer ylittyy.

Primeria on levitettävä niin, ettei se pääse valumaan kynsinauhoille tai iholle.

 

Valmistusmaa USA.

Levitä primeria ohuelti luonnonkynnelle varmistaaksesi geelin tai akryylin maksimaalisen pysyvyyden. Anna primerin kuivua ennen geelin tai akryylin levittämistä.

Primeria käytettäessa on aina oltava huolellinen, ettei primeria tule kynnen pinnalle liikaa. Primerista kostea kynsi hylkii geelin mikäli geelin tai akryylin kyky sitouttaa primeria ylittyy. Tämä heikentää geelien ja akryylien pysyvyyttä ja voi aiheuttaa polteen tunnetta.

Älä käytä primeria jos kynsi on vaurioitunut tai hyvin ohut. Primer ei saa joutua iholle tai kynsinauhoille. Jos tunnet kovaa poltetta primerin levittämisen jälkeen, upota sormet haaleaan veteen, jossa 2 ruokalusikallista ruokasoodaa / 1 dL vettä.

 

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita