Vagheggi

Atypical Eye Patches Anti-Fatigue silmänalusnaamiot

 • Kpl: 6 kpl

Silmänalusnaamio, jonka kasvipohjainen hydrogeeli sisältää runsaasti kallisarvoista anti-age seerumia ja jonka ainutlaatuinen teksturoitu pinta auttaa aktiiviaineet imeytymään syvälle silmänympärysihoon.


Seerumi hyödyntää antioksidanttisia kasviuutteita, jotka ovat peräisin mm. karrageenista (punalevän polysakkaridit), konjac-kasvin juuriuutteesta, ruiskaunokin kukkauutteesta ja amerikantaikapähkinän lehtiuutteesta. Yhdessä pantenolin, flavonoidien ja peptidien kanssa ne hoitavat, elvyttävät ja kirkastavat silmänympärysihoa ja auttavat tekemään siitä nuorekkaamman näköisen.


Pienentää silmäpussit, poistaa turvotuksen, heleyttää ja kirkastaa silmänympärysihon sekä tasoittaa juonteet.

54,00 €

Paketissa 6 paria eli 12 hydrogeelinaamiolappua.

Vagheggi Atypical on kasvipohjainen unisex-tuotesarja, jonka päätavoitteena on luonnollinen ihon terveys - raikas, hyvin kosteutettu ja suojattu.

Edut:

 • Hydrogeelinaamiolaput, joiden teksturoitu pinta auttaa aktiiviaineet imeytymään suoraan silmänympärysalueelle
 • Kallisarvoinen seerumi sisältää runsaasti kasvisperäisiä aktiiviaineita, vitamiineja, flavonoideja ja peptidejä
 • Elvyttää, kirkastaa ja vähentää tummuutta sekä turvotusta
 • Poistaa silmäpusseja ja tasoittaa silmänympärysalueen juonteita
 • Lopputuloksena nuoremman näköinen, raikas, heleä ja pirteän näköinen silmänalusiho
 • Dermatologisesti testattu ja nikkelitestattu

Vaikuttavat ainesosat:

 • Karrageeni (irlanninsammal-punalevän polysakkaridit)
 • Konjac-kasvin juuriuute
 • Ruiskaunokin kukkauute
 • Amerikantaikapähkinän lehtiuute
 • Pantenoli

 

Lumoudu italialaisesta kasvipohjaisesta kosmetiikasta - Atypical tuotteeiden päätavoitteena on luonnollinen ihon terveys - raikas, hyvin kosteutettu ja suojattu. Vagheggin phytocometics-metodi ja korkealaatuiset sertifioidut ainesosat mahdollistavat huippulaadukkaan ja funktionaalisen luonnonkosmetiikkasarjan naisille ja miehille.


Vagheggi - Respecting the natural balanceItalialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.


Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

Valmistusmaa Italia.

Aseta naamiot puhdistetulle silmänympärysiholle alaluomen päälle. Vältä seerumin joutumista silmään. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja poista hydrogeelinaamiot varovasti. Hiero kevyesti iholle jäävä seerumi. Älä huuhtele. Naamio on kertakäyttöinen. Suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa.

Aqua (Water), Glycerin, Carrageenan, Panthenol, Amorphophallus Konjac Root Extract, Sucrose, Centaurea Cyanus Flower Water, Propylene Glycol, Sodium Levulinate, Phenoxyethanol, Sodium Anisate, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Sorbic Acid, Sodium Citrate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Dipeptide-2, Sodium Benzoate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hydroxide.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita