Vagheggi

DL Lip Contour Filler huulivoide

  • Koko: 20 mL

Ylellinen tasoittava Filler- vaikutteinen huulivoide. Intensiivinen peptidi- koostumus stimuloi ihon uusiutumista, sekä tasoittaa ja muotoilee huulten ihoa. Tehokas myös huultenympärysten syvien uurteiden hoidossa.


Erityinen Filler- vaikutus tasoittaa ja täyteläistää huulia. Aikaansaa tasaisen ja kauniisti määritellyn ihon.

Normaali hinta: 34,95 €

Tarjoushinta 27,95 €

Edut:

  • Tasoittava Filler- vaikutus
  • Stimuloi ihon uusiutumista
  • Tasoittaa ja muotoilee huulia
  • Tehokas syvien uurteiden hoitoon
  • Aikaansaa tasaisen, täyteläisen ja kauniisti määritellyn ihon

 

Vagheggi DL Lifting - erityinen kohottava tuotesarja kypsälle iholle. Tehokkaasti kosteuttavat koostumukset edistävät ihon luonnollista toimintaa. Aikaansaa täyteläisemmän, joustavamman ihon, edistää ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä huulille ja huultenympäryksille, taputtele kevyesti kunnes voide on kokonaan imeytynyt.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita