Vagheggi

Equilibrium Eye & Lip Bi-Phase meikinpoistoaine mini

  • Koko: 50 mL

Tehokas ja hellävarainen meikinpoistoaine. Kaksitehoinen koostumus puhdistaa silmämeikin ja huulet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Poistaa myös vedenkestävän meikin.


Tehokkaasti puhdistava vaikutus ylläpitää ihon luonnollista suojaa ja pH tasapainoa. Puhdistava ja rauhoittava vaikutus, aikaansaa puhtaan ja joustavan ihon.


Kätevä käsilaukkukoko kulkee helposti kaikkialle mukaan.

11,95 €

Edut:

  • Puhdistaa tehokkaasti silmämeikin ja huulet
  • Poistaa myös vedenkestävän meikin
  • Hellävarainen kaksivaiheinen koostumus
  • Ylläpitää ihon luonnollista toimintaa
  • Puhdistava ja rauhoittava vaikutus

 

Vaikuttavat ainesosat:

  • Aloe Vera
  • Tislattu taikapähkinävesi
  • Pantenoli

 

Aloe Vera: Rauhoittava, pehmittävä, kosteuttava ja punoitusta vähentävä vaikutus, aikaansaa pehmeän ja kosteutetun ihon.

Taikapähkinävesi: Hamamelisvedellä eli taikapähkinävedellä on antioksidanttinen vaikutus edistäen ihon suojatoimintoja. Ihohuokosia supistava vaikutus. Vahvistaa ihon kapillaarijärjestelmää vähentäen kasvojen punoitusta ja silmien turvotusta. Virkistää, rauhoittaa ja ehkäisee ihon kosteuden menettämistä.

Pantenoli: Pro-vitamiini B5 on iholle elintärkeä elementti jolla on äärimmäisen tehokas kosteuttava vaikutus. Tasapainottaa ihon toimintoja vähentäen ärtymystä. Kosteuttaa ja tasoittaa ihon sävyä.

 

Vagheggi Equilibrium- tuotesarja soveltuu kaikille ihotyypeille. Equilibrium tuotteet ylläpitävät ihon luonnollista suojaa, sekä pH ja kosteustasapainoa. Aikaansaa luonnollisesti hehkuvan ja joustavan ihon.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Ravistettava huolellisesti ennen käyttöä jotta ainesosat sekoittuvat keskenään. Lisää tuotetta vanulapulle ja pidä lappua hetki puhdistettavalla alueella, jonka jälkeen pyyhi meikki pois.

qua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Is ohexadecane, PPG- 12 -Buteth-16, Propylene Glycol, Sodium Chloride, PPG -15 Stearyl Ether, Panthenol, Imidazolidinyl Urea, Sodium Methylparaben, Sodium Dehydroacetate, Sorbic Ac id, Glucamine, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Aloe Barba densis Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, CI 42090 (Blue 1).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita