Vagheggi

Inka Inki BB Voide Sävy 20

  • Koko: 30 mL

Ihanan pehmeä BB-voide kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa, tasoittaa ja peittää ihon epätasaisuudet aikaansaaden erittäin luonnollisen lopputuloksen.


Suositellaan nuorelle iholle tai heille, jotka haluavat hyvän lopputuloksen nopeasti. Öljytön koostumus. Hajusteeton.

29,95 €

Edut:

  • Ei sisällä parabeeneja tai silikoneja
  • Hajusteeton
  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä sormin kosteusvoiteen tapaan iholle.

Kevyesti peittävä ja kosteuttava BB voide on ihanteellinen kiireisen aamun pelastaja!

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita