Vagheggi

Inka Inki Blended Powder Irtopuuteri sävy 15

  • Koko: 14 g

Puuterin upea, innovatiivinen koostumus aikaansaa ohuen, luonnollisen "harson" kasvoille tasoittaen ja pehmittäen. Yhtenäinen ja satiinin heleä lopputulos.


Luonnollinen värisävy. Hellävarainen koostumus ei tuki ihohuokosia.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
30,45 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Viimeistele ja kiinnitä meikki kevyellä kerroksella puuteria.

Soveltuu käytettäväksi myös päivän mittaan peittämään ylimääräistä kiiltoa.

Levitä puuteri taputtelemalla kevyesti puuterivipalla tai käyttäen meikkisivellintä.

INCI: Talc, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica, Isodecyl Neopentanoate, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol. May contain (+/-): CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita