Vagheggi

Inka Inki Blush Poskipuna Sävy 20

  • Koko: 3 g

Ihana vaaela roosa poskipuna pienillä hileillä. Silkkinen, höyhenen kevyt koostumus aikaansaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Ylläpitää ihon pehmeänä.  


Kaunis vaalea pinkki sopii erityisen hyvin viileiden sävyjen kanssa käytettäväksi sekä tuo siniset silmät ihanasti esille.

Normaali hinta: 30,45 €

Tarjoushinta 21,32 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä poskipuna poskiluulle korostamaan kasvojasi. Kevyt poskipuna korostaa silmiä kauniisti!

Poskipuna kannattaa levittää pehmeällä ja joustavalla siveltimellä. Tällöin väriä on helppo kerrostaa ja häivyttää.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita