Vagheggi

Inka Inki Bronzing Powder Aurinkopuuteri Sävy 10

  • Koko: 9 g

Aurinkopuuteri, jonka kallisarvoinen ja täydellinen koostumus perustuu edistykselliseen kehitystyöhön. Ideaalinen kasvojen muotoiluun ja antamaan kaunista hehkua iholle.


Aistikas rakenne ja lämpimän luonnolliset sävyt aikaansaavat säteilevän kauniin lopputuloksen. Anna kasvojesi hehkua!

Normaali hinta: 32,25 €

Tarjoushinta 22,58 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä suurella sudilla ja häivytä pyörivin liikkein.

Aurinkopuuteri on monipuolinen tuote. Sen avulla voit muotoilla kasvojasi ja korostaa parhaita puoliasi sekä tuoda iholle sädehtivän, päivittyneen hehkun. Ennen levittämistä puhalla ylimääräinen puuteri siveltimestä.

Talc, Mica, Bismuth Oxychloride, CI 778 91 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), Nylon -12, Mineral Oil, CI 77491 (Iron Oxides), Dimethicone, Polysorbate 20, Magne sium Aluminum Silicate, CI 77499 (Iron Oxides), Pheno xyethanol, Methylparaben, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Dehydroacetate, Toco pheryl Acetate, Ethylparaben, Propylparaben, Plukenetia Volu bilis Seed Oil, Lauroyl Lysine, Butylparaben, Tin Oxid e, BHT, Aroma, Tocopherol.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita