Vagheggi

Inka Inki Compact Foundation Meikkipuuteri Sävy 25

  • Koko: 8 g

Sävy: Beige.


Pehmeä ja joustava koostumus on vahvistettu A ja E vitamiineilla. Soveltuu kuivalle ja normaalille iholle sekä epätasaiselle iholle. Monikäyttöinen peittävyys.


Peitevoide levittyy helposti iholle, aikaansaaden tasaisen kauniin lopputuloksen.

Normaali hinta: 28,75 €

Tarjoushinta 20,13 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Monikäyttöinen peittävyys.

Käytä kuivaa meikkisientä lisätäksesi peittävyyttä tai kosteaa sientä kevyempää peittävyyttä hakiessasi.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita