Vagheggi

Inka Inki Concealer Peitevoide Sävy 10

  • Koko: 4 mL

Peittävä kevyt koostumus, joka levittyy iholle helposti tasoittaen kasvojen sävyä aikaansaaden luonnollisen lopputuloksen. Käytetään sellaisenaan ongelmakohtiin tai yhdessä meikkivoiteen kanssa.


Tuotteen vihertävä sävy on ihanteellinen peittämään punertavia näppylöitä vaalealla iholla.

19,75 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä pieni määrä peitevoidetta suoraan ongelmakohtaan. Voidaan käyttää yksinään tai meikkivoiteen kanssa.

Ongelmakohdat, joita meikkivoide ei piilota ovat usein jonkun värisiä, sen vuoksi niiden peittämiseen käytetään usein vastavärejä. Vihreä peittää punaisen finnin ja oranssi tummat silmänaluset. Oikein valituilla sävyillä saat pahatkin ongelmat piiloon.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita