Vagheggi

Inka Inki Eye Pencil Silmänrajauskynä Sävy Brown

Väri: Brown, ruskea.


Pehmeä ja kiinteä silmänrajauskynä, jolla aikaansaa selkeän ja kestävän rajauksen. Uusi koostumus takaa täydellisen kiinnittyvyyden.


Pitkäkestoinen koostumus pysyy paikoillaan koko päivän.

7,30 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Piirrä rajaus ripsien tyveen. Levitä kevyesti sormin tai aplikaattorilla pehmeän lopputuloksen saavuttamiseksi.

I 77499 (Iron Oxides), Hydrogenated Coco-Glycerides, CI 77492 (Iron Oxides), Polyethylene, Hydrogenated Tallow Acid, Microcrystalline Wax, CI 77491 (Iron Oxides), Dimyristyl Tartrate, Polyglyceryl-2 Oleate, Tri-C12-13 Alkyl Citrate, Tocopheryl Acetate, Sorbic Acid, BHT, Ethylparaben.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita