• -40%

Vagheggi Inka Inki Eye Shadow Luomiväri Class

SKU
II-MK12040
Varastossa
Tarjoushinta 29,97 € Normaali hinta 49,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Väri: Class, punertavat ja klassiset sävyt.

Neljä toisiinsa sopivaa luomiväriä oman sävymaailman mukaisesti. Mukana kaksipäinen aplikaattori, jolla työskentely on helppoa ja tarkkaa.

Mikrojauhetut, puhtaat pigmentit ja samettisen pehmeä koostumus takaavat pitkään kestävän lopputuloksen. Koko: 4 x 1g.

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Inka Inki Eye Shadow Luomiväri Class
Käyttöohje

Levitä luomivärisiveltimellä liikkuvalle luomelle haluamaasi kohtaan. Yhteensopivat sävyt ovat ihanat yhdisteltynä!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Inka Inki Eye Shadow Luomiväri Class
Your Rating