Vagheggi Inka Inki Eyebrow Pencil Kulmakarvakynä Sävy Blond

SKU
II-MK16010
Varastossa
8,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Väri: Blond, puuterivaalea.

Kulmakynällä kauniisti muotoillut kulmakarvat viimeistelevät meikin. Korosta katsettasi ja lisää silmien alueen intensiivisyyttä muotoilemalla kulmakarvasi luonnollisin värein. Mukana tulevalla helppokäyttöisellä harjalla saat kulmakarvat viimeisteltyä pikaisesti.

Pitkäkestoinen koostumus pysyy paikoillaan koko päivän. Aikaansaa luonnollisen pehmeät, huolitellut kulmakarvat.

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Inka Inki Eyebrow Pencil Kulmakarvakynä Sävy Blond
Käyttöohje

Lisää väriä kulmakarvan linjan mukaan, levitä ja häivytä mukana tulevalla harjalla. Viimeistele harjaamalla kulmasi ojennukseen.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Inka Inki Eyebrow Pencil Kulmakarvakynä Sävy Blond
Your Rating