Vagheggi Inka Inki Hydra Long-Lasting Foundation Meikkivoide Sävy 30 30 mL

SKU
II-MK06030
Varastossa
61,75 €
-
+
Yleiskatsaus

Sävy: Tumma beige.

Kosteuttava, emulsiomainen meikkivoide, joka on vahvistettu Inca Inchi öljyllä ja aurinkosuojalla (SPF15). Muuttuu iholla ultra kevyeksi, joustavaksi kalvoksi, joka takaa täydellisen sävyn jopa 16 tunniksi.

Keskipeittävä, mattainen lopputulos. Kestävä meikkipohja vaativaan käyttöön!

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Inka Inki Hydra Long-Lasting Foundation Meikkivoide Sävy 30
Käyttöohje

Voidaan levittää sienellä tai sormin halutusta lopputuloksesta riippuen.

Kestävä meikkipohja vaativaan käyttöön!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Inka Inki Hydra Long-Lasting Foundation Meikkivoide Sävy 30 30 mL
Your Rating