Vagheggi

Inka Inki Lip Gloss Huulikiilto Sävy 40

  • Koko: 9 mL

Sävy: Vaalea luumu.


Valloittava Inka Inki huulikiilto aikaansaa upeaa kiiltoa huulille! Erityisen optisen 3-D vaikutuksen ansiosta saa huulet näyttämään täyteläisiltä ja vietteleviltä. Aikaansaa pehmeät ja täydelliset huulet.


Levittyy tasaisesti huulille pehmeän aplikaattorisiveltimen avulla ja luo pitkäkestoisen, kauniin kiillon.

30,95 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Sipaise aplikaattorisiveltimellä kiiltoa huulille aina halutessasi.

Vinkki: Voit lisätä kiiltoa myös huulipunan päälle!

Polybutene, Octyldodecanol, Silica, PVP/ Decene Copolymer, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, CI 77499 (Iron Oxides), Sorbitan Isostearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Gossypium Herbaceum, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Lecithin, Portulaca Pilosa Extract, Sucrose Cocoate, Citric Acid , Alcohol, CI 15850, Palmitoyl Tripeptide-38, Mica, Ascorbyl Palmitate, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Tin Oxide, CI 1598 5 (Yellow 6), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 75470, CI 77491 (Iron Oxides), CI 45410 (Red 28 Lake).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita