Vagheggi

Inka Inki Primer Meikkipohja

  • Koko: 10 mL

Samettinen, tasoittava ja rauhoittava meikkipohja kaikille ihotyypeille. Parantaa meikin pysyvyyttä ja aikaansaa uskomattoman pehmeän ihon.


Aikaansaa täydellisen pohjan pitkäkestoiselle meikille. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä säilöntäaineita. Väritön.

23,95 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä ohut kerros Primer- meikinpohjaa kosteusvoiteen päälle.

Pohjustuksen tarkoitus on pitää meikkipohja paikoillaan pidempään, auttaa meikkipohjan tasaisessa levityksessä sekä neutraloida ihon epätasaisuuksia ja värivirheitä.

Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Vegeta ble Oil, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Dime thicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Pent aerythrityl Distearate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Cro sspolymer, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Si lica, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Linalool, Limonene, Hyd roxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicyla te, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Hexyl Cinnam al, Coumarin, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), Tocopherol, CI 77491 (Iron Oxides).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita