Vagheggi

Inka Inki Ultra Curver Mascara Ripsiväri

  • Tilavuus: 9,5 mL

Väri: Musta.


Ihanteellinen herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Täyteläisen pehmeä, kaksivaikutteinen koostumus pidentää ja taivuttaa ripsiä. Korkealaatuiset vahat pidentävät ja kaarruttavat, aikaansaaden intensiivisen katseen. Kartion muotoinen silikoniharja takaa helpon levitettävyyden ja ehkäisee paakkujen syntymistä.


Hajusteeton. Ei sisällä parabeeneja. Oftalmologisesti testattu.

23,75 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä ripsiväri siksak-liikkeellä tuomaan hehkua ja intensiteettiä katseeseen.

Aqua/Water/Eau, CI 77499 (Iron Oxides) , Glyceryl Stearate, Cera Alba/Beeswax/Cire D ́abeille, Propylene Glycol, Candelilla Cera /Euphorbia Cerifera (Candelilla)wax/Cire De Candelilla, Polyvinyl Alcohol, PVP, Stearic Acid, Triethanolamine, VP/Eicosene Copolymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Butyl Avocadate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Lecithin, Propyl Gallate.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita