Vagheggi

Inka Inki Wet & Dry Silky Foundation Meikkipuuteri Sävy 10

  • Koko: 8 g

Sävy: Vaalea beige.


Monikäyttöinen koostumus on vahvistettu orgaanisella Inca Inchi öljyllä. Takaa erinomaisen peittokyvyn kostealla sienellä levitettynä tai meikkisudilla kevyen mattapintaisen lopputuloksen. Yhdistää meikkivoiteen ja puuterin parhaat ominaisuudet!


Meikkipuuteri levittyy helposti iholle, aikaansaaden tasaisen kauniin lopputuloksen.

28,75 €

Edut:

  • Ammattikäyttöön suunniteltu meikkisarja
  • Ei varise, suttaa tai leviä
  • Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus

 

Vagheggi Inka Inki meikkisarja on suunniteltu ammattikäyttöön. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja pysyvät paikallaan pitkään. Inka Inki on saanut nimensä kosteuttavasta ja ravitsevasta Inca Inchi- kasviöljystä, jota on käytetty rikastamaan sarjan tuotteiden koostumusta.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Monikäyttöinen peittävyys.

Kostealla sienellä levitettynä peittää tehokkaasti ja levittyy iholle meikkivoiteen tavoin.

Meikkisudilla levitettynä antaa kevyemmin peittävän, mattapintaisen lopputuloksen.

Tasoita kasvot kevyesti puuterilla ennen levitystä varmistaaksesi täydellisen tasaisen levittyvyyden.

Nylon-12, Talc, CI 77891 (Titanium Diox ide), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), Methicone, Dehydroacet ic Acid, CI 77499 (Iron Oxides), Plukenetia Volubilis Seed Oil, Parfum (Fragrance), Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde , Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronel lal, Amyl Cinnamal, Tocopherol.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita